ΕΣΠΑ
  • 25ης Μαρτίου 23, Πτολεμαΐδα 50200
  • (+30) 2463400714
  • (+30) 6972900904

Ας γνωριστούμε

Σύντομη γνωριμία

Η Ελένη Γεωργιάδου, γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, όπου και διατηρεί το προσωπικό ιδιωτικό νόμιμο διαιτολογικό-διατροφολογικό γραφείο της. Αποφοίτησε, από το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας), το 2015 με βαθμό λίαν καλώς.

Το 2015 εκτέλεσε την πρακτική της άσκηση σε ένα από τα μεγαλύτερα γυναικολογικά γραφεία της Πτολεμαΐδας, με καθήκοντα την πλήρη διατροφή  των εγκυμονουσών καθώς και την διάτρηση του σωματικού βάρους τους καθόλα τα στάδια της εγκυμοσύνης.

Το 2016 απέκτησε την νόμιμη άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος του Διαιτολόγου – Διατροφολόγου.

Το 2017 ξεκίνησε η λειτουργεία του γραφείου της με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως η σύνταξη και εφαρμογή εξατομικευμένων διαιτολογίων για παθολογικούς  αλλά και αισθητικούς λογούς, καθώς επίσης και σύγχρονές εξειδικευμένες εξατομικευμένες μετρήσεις,  με τη χρήση του ποικιλόμορφου εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει το γραφείο της.

Τέλος παρακολουθεί συστηματικά και έχει λάβει μέρος σε πολλά  επιστημονικά συνέδρια και παρουσιάσεις για την συνεχή ενημέρωση γύρω από το αντικείμενο του γραφείου και της επιστήμης της.Υγιεινή διατροφή

Ήρθε η ώρα να ισορροπήσετε τη ζωή σας
& να καλλιεργήσετε την ψυχή σας!